Vragen over de Bars sessies!

 

Wie heeft er baat bij een Bars behandeling?

Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar andere mensen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.

 

Wanneer zou je een Bars behandeling moeten laten doen?

Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de Bars® al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.

Maar......... heb je veel stress, voel je je overspannen of heb je een burn-out?

Hier zijn de behandelingen geweldig voor! Bedenk wel dat er veel los kan komen, maar heerlijk dat je dan van alles weer los kan/mag laten.

 

Hoe vaak moet je de Bars behandeling laten doen?

Als je hierheen komt omdat je last hebt van oververmoeidheid, een burn out, stress of depressie dan raad ik je aan om een sessie van 5 te doen. Dat wil zeggen 5x in 5 weken. daarna kijken we hoe jij je voelt en beslissen we samen verder.

Kom je gewoon voor het lekker? Dan is dat  geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben? De meesten willen hun Bars® iedere week minimaal laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen. Bij shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars® te laten doen.

 

Heeft een Bars behandeling effect op mentale of psychologische problemen?

Veel mensen met psychologische of mentale problemen hadden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelofelijke veranderingen in hun problematiek. MAAR vanzelfsprekend adviseren wij je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met geestverruimende medicijnen.

 

Rijnstraat 5

3371 ST Hardinxveld Giessendam

Tel: 06 124 672 97

Email: atie@amir-massages.nl

 

  • Facebook Social Icon