Chinflex® een weldaad voor lichaam en geest.

 

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

 
Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden:


1) de zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegelt in de voeten. 

 

2) de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en nieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch

systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.)

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

 

Je kan er voor kiezen om in je voetenbadje de speciale kruiden te vragen die de ontgifting al in gang zetten. Ze verminderen ook spier en gewrichtsklachten.

 

De resultaten mogen er zijn want tijdens de ontspannende Chinflex® massage komen lichaam en geest volledig tot rus en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen,fit en vitaal.

Rijnstraat 5

3371 ST Hardinxveld Giessendam

Tel: 06 124 672 97

Email: atie@amir-massages.nl

 

  • Facebook Social Icon