Amir Massage

Amir is een massage die ik uitgewerkt heb, en die bestaat uit delen van verschillende massages.

Eigenlijk dus , de Massage van het Huis ;-)

 

De rug, het hoofd, de nek, de schouders en onderbeen en voet komen aan de beurt. Een massage die als heel ontspannen ervaren wordt maar intussen heel veel doet in je lichaam.

 

De rug wordt gemasseerd wat al een stuk ontspanning geeft want die staat bij veel mensen behoorlijk strak!

 

Het hoofd,de nek en de schouders behandel ik met drukpunten! Daarmee voelt je hoofd wat minder vol aan en geeft verlichting in nek en schouders.

Daarna zijn de onderbenen en voeten aan de beurt. Hier doe ik de basis Chinflex. 


De Chinflex is een combinatie van de reflexzones, meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de onderbeen en voet. Het is een Chinese voetreflex. De Chinezen blijken totaal andere massagegrepen te gebruiken dan in het westen gebruikelijk is. Zo kennen ze enkele specifieke punten, zoals het punt voor slapeloosheid en het diabetes punt. Punten die wij in het westen niet kennen. Kortom het systeem is completer dan het westerse. Ze masseren het onderbeen en de knieën altijd mee, waardoor er een hele goede doorstroming op gang komt en het effect van de voetreflex behandeling vele malen groter wordt. Er ontstaat een diepe ontspanning en vitaliteit die tot vele dagen daarna nog voortduurt.

Rijnstraat 5

3371 ST Hardinxveld Giessendam

Tel: 06 124 672 97

Email: atie@amir-massages.nl

 

  • Facebook Social Icon
symphony of the cells eigen